Eddie Murphy paljasti tekevänsä paluun koronakriisin jälkeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eddie Murphy tunnetaan nykyään parhaiten Hollywood-näyttelijänä, mutta hän nousi kuuluisuuteen alun perin stand up -komedian parista. Prinssille morsian -kasarikomedian jatko-osaa parhaillaan tähdittävä Murphy on nyt paljastanut suunnittelevansa paluuta esiintymislavoille.

Eddie Murphy kertoi SiriusXM-kanavan haastattelussa suunnitelleensa stand up -komedian pariin paluuta Dolemite is My Name ja Prinssille morsian 2 -elokuvien jälkeen. Suunnitelmat muuttuivat väliaikaisesti koronapandemian vuoksi, mutta hän aikoo edelleen toteuttaa ne kunhan tilanne sen sallii.

– Tarkoitukseni oli työstää materiaalia koko viime vuoden, ja sitten kaikki pysähtyi. Aion silti palata stand upin pariin sitten kun pandemia on ohi ja kaikki voivat taas turvallisesti tehdä asioita, Murphy kuvaili Deadline-sivuston mukaan.

Prinssille morsian 2, eli Coming 2 America, on nimensä mukaisesti jatko-osa vuonna 1988 ilmestyneelle suosikkikomedialle. Jatko-osa sai ensi-iltansa Amazon Prime -palvelussa 5. maaliskuuta.