Mikä vartalo! Jennifer Lopez herutteli selfie-kuvassa – kuuma poseeraus peilin edessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinopopin kuningatar Jennifer Lopez on lanseerasi vuoden alussa oman ihonhoitoon keskittyvän tuotesarjan, joka kantaa nimeä JLO BEAUTY. Kosmetiikkasarjaan liittyen Lopez on julkaissut paljon näyttäviä mainoskuvia ja videoita, joissa tähti nähdään alastomana kadehdittavan hyvässä kunnossa.

Näyttelijänä, laulajana ja bisnesnaisena tunnettu 51-vuotias Jennifer Lopez julkaisi nyt itsestään näyttävän peilin kautta otetun kuvan, joka todistaa jälleen kerran sen, että tähti voisi toimia hyvin myös fitness-mallina. Kuvassa tähdellä on yllään valkoinen uimapuku, jossa on todella rohkeat leikkaukset.

Syvään uurrettu uimapuku korostaa sekä rintavakoa että tähden lihaksikasta alavartaloa. Etenkin Jennifer Lopezin jalat ja takapuoli näyttävät erityisen treenatuilta kuvassa, joka on saanut ihmiset kirjoittamaan otokseen kommenttikentän täydeltä liekki-emojeita.