Miss Universum Olivia Culpo nautti Meksikossa biksuissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Olivia Culpo nousi kuuluisuuteen vuonna 2012, jolloin hänet kruunattiin Miss Universumiksi. Missitittelinsä saamisen jälkeen uraa mallina tehnyt Culpo tunnetaan myös sometähtenä, ja hän jakaakin ahkeraan tahtiin kuviaan Instagramissa.

Nyt Olivia Culpo on nähty nauttimassa auringosta lomamatkallaan Meksikossa. 28-vuotias tähti jakoi Instagramissa sarjan kuvia, joissa hänet nähdään jahdin kannella valkoisissa bikineissä, mimosa toisessa kädessään.

Olivia Culpo matkusti Meksikoon yhdessä poikaystävänsä, NFL-tähti Christian McCaffreyn kanssa. Tähti jakoi Instagramissa myös kuvan, jossa hänet nähdään läheisissä tunnelmissa poikaystävän kanssa. Pariskunnan lisäksi matkalle osallistuivat heidän ystävänsä, entinen NFL-pelaaja Tyler Gaffney ja hänen vaimonsa Kristen Louelle.