Espoossa ystävänpäivänä kadonnut nainen yhä kateissa – poliisi julkaisi uutta tietoa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos pyysi hiljattain havaintoja noin 50-vuotiaasta Espoossa asuvasta naisesta, joka on ollut kateissa sunnuntaista 14. helmikuuta alkaen. Naisen liikkeistä on saatu muutamia havaintoja, mutta häntä ei ole vieläkään löydetty.

Kadonnut nainen on nimeltään Tuula Katriina Björkman, mutta omaiset ja tutut kutsuvat häntä nimellä Kati. Viimeisin havainto hänestä on katoamispäivältä sunnuntaina 14. helmikuuta. Hänet oli iltapäivällä nähty Nuottaniemessä, josta hän oli mahdollisesti suunnannut kohti meren rantaa.

Hänet nähtiin samana aamuna kauppakeskus Isossa Omenassa, Espoon Matinkylässä. Katoamishetkellä naisella oli yllään:

• Vihreä pipo, jossa tumma tupsu

• Musta pitkä takki

• Mustat housut

• Musta kengät

• Tummat hanskat

• Vaaleanpunainen/harmaa kaulahuivi

Poliisin tämän hetkisten tietojen perusteella katoamiseen ei epäillä liittyvän rikosta. Havainnot voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelimitse vastaajaan numerossa 0295 413 031.

Poliisi