Peräänajo säikäytti nuoren kuskin – metallitanko oli lävistää vartalon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nuori nainen kuvasi videolle hetken sen jälkeen kun hän oli kolaroinut toisen auton kanssa. Tyttö oli ollut matkalla kouluun Idahossa Post Fallsin alueella lumimyrskyn jälkeen. Tie oli ollut todella jäinen ja liukas, mutta tyttö oli kuitenkin pitänyt vauhdin hiljaisena pysyäkseen tiellä.

Yllättäen hänen edessään ajanut auto oli jarruttanut. Tyttö oli sanojensa mukaan pitänyt edellä olevaan autoon riittävän turvavälin, mutta se ei kuitenkaan riittänyt. Tytön jarruttaessa auto ei ollut pysähtynyt vaan luisunut jäällä eteen päin ja törmännyt lopulta autoon.

Tyttö kuvasi videolle oman reaktionsa juuri kolarin jälkeen. Hän oli saanut pelästyä pahemman kerran, koska törmäyksessä paksu metallitanko oli lävistänyt auton nokan. Tanko oli tullut autosta läpi aivan kuskin penkin vierestä ja oli hyvin lähellä lävistää nuoren naisenkin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.