Sami Kurosen kotiin remontoitiin unelmien kylpyhuone – muodonmuutos Temppari-kuvausten aikana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkijuontaja Sami Kuronen isännöi parhaillaan televisiossa Temptation Island Suomi -ohjelmaa, jota kuvattiin taannoin Levillä. Kuvausreissun aikana hänen kotonaan tehtiin muodonmuutos, jonka tulokset yllättivät lopulta myös isännän. Remontin käytännön toteutuksesta vastasivat Big Brother -ohjelmasta televisiotähdeksi noussut Perttu Sirviö, Netraudan asentaja Pekka Rännäli ja sisustussuunnittelija Riia Lankinen. Katso remonttivideot tästä linkistä.

Kuva: Netrauta

Kolmikon kädenjälkeä esitellään nyt myös kolmeosaisessa videosarjassa, jossa nähdään remontti alusta loppuun. Kohde on rivitaloasunnon melko pieni kylpyhuone, joka uusitaan täysin uudenlaiseksi. Kuronen toivoi saavansa kotiinsa spa-henkisen uudistuksen, ja siinä tässä remontissa myös onnistuttiin. Remonttiin oli aikaa hieman yli kolme viikkoa, jonka Kuronen vietti itse Levillä kuvauksissa.

Yllätys olikin lopulta melkoinen, kun Sami saapui takaisin kotiinsa remontin valmistuttua. Korona-aikaan lukemattomat suomalaiset ovat päättäneet remontoida kotejaan ahkerasti, ja Kurosen remontissa huomiota on aiheuttanut erityisesti hänen uuden kylpyhuoneensa poikkeuksellisen upea GemLook-kiviallas.