Vessan peilin takaa löytyi salahuone – näky kuin kauhuelokuvista

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ihmisten asunnoista voi toisinaan paljastua odottamattomia yksityiskohtia, mutta harvemmin yhtä erikoisia kuin erään TikTok-käyttäjän kodista. New Yorkissa asuvan Samantha Hartsoen vessan peilin takaa paljastui seinässä ollut kolo. Se johdatti puolestaan toiseen huoneistoon.

Samatha Hartsoe kertoo TikTok-videoillaan ihmetelleensä vessassa ilmennyttä vetoa, joka tuntui olevan peräisin peilistä. Otettuaan peilin pois hän löysi sen takaa salaiseen huoneeseen johdattaneen aukon. Hartsoe päätti tutkia asiaa rohkeasti videoillaan, ja päätyi lopulta kokonaiseen ilmeisen tyhjillään olleeseen huoneistoon.

Hartsoe ilmoitti lopuksi sementoivansa vessan peilin seinään ja ottavansa yhteyttä vuokraisäntään. Naisen videot herättivät runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa, ja moni kommentoi koko löydöksen olevan kuin suoraan kauhuelokuvista. Erityisesti näkyä verrattiin korealaiseen Parasite-elokuvaan ja 1990-luvun Candyman-kauhuelokuvaan, jossa päähenkilö tekee samanlaisen löydöksen tutkiessaan vaarallista urbaanilegendaa.

@samanthartsoe

seriously never would I have expected to find this… and I documented all of it #mystery #fyp #nyc #secret #foryou #apartment #storytime

♬ Mysterious – Andreas Scherren

@samanthartsoe

HOW IS THIS IN MY BATHROOM WALL #mystery #nyc #apartment #secret #storytime #fyp

♬ Mysterious – Andreas Scherren

@samanthartsoe

TRULY a new meaning to a “hole in the wall” #mystery #nyc #apartment #secret #storytime #fyp #foryou

♬ Oh No – Kreepa

@samanthartsoe

crawled through a wall for this mystery so enjoy the finale 🕵🏻‍♀️ #mystery #nyc #apartment #secret #storytime #storytime #fyp #foryou

♬ Mysterious – Andreas Scherren