Asuntoilmoitus tyrmistyttää – vessassa ei ole seiniä

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Myynnissä olevista kiinteistöistä ilmenee toisinaan erikoisiakin pohjaratkaisuja. Nyt hämmennystä on herättänyt koti, jossa ajatus avarasta rakentamisesta on viety aivan uudelle tasolle.

Yhdysvaltojen Bostonissa 900 000 dollarilla myynnissä oleva koti näyttää päällisin puolin tavanomaiselta. Se eroaa kuitenkin monista asuinrakennuksista yhden vessansa erikoisen pohjaratkaisun ansiosta. Kyseisessä vessassa ei ole yksityisyyttä tarjoavia seiniä.

Vessan suihkuosio on sentään suojattu lasisilla seinillä, joskaan nekään eivät tarjoa juurikaan yksityisyyttä läpinäkyvyyden vuoksi. Zillow-palvelussa julkaistu asuntoilmoitus herätti runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa. Kuten arvata saattaa, ei moni pitänyt ideaa avovessasta houkuttelevana.