Rinteen huipulle yritettiin ajaa moottorikelkoilla – huonostihan siinä sitten kävi

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka moottorikelkoilla ajaminen on näppärä keino matkata lumisessa maastossa, ei niilläkään selätetä aivan mitä tahansa estettä. Tuore viraalivideo osoittaa rinteen päälle ajamisen voivan olla yllättävänkin haastavaa moottorikelkalla.

Yhdysvaltojen Michiganissa sijaitsevassa South Rangessa järjestetään vuosittain Whealkate Bluff Snowmobile Hill Climb -kilpailut. Siinä joukko moottorikelkkailijoita yrittää nousta jyrkän rinteen huipulle. Tehtävä ei ole niin helppo, kuin miltä se saattaa kuulostaa.

Moottorikelkkakilpailun hurjimpia ja koomisimpia tilanteita on nyt koostettu yhdelle videolle. Siinä kilpailija toisensa jälkeen epäonnistuu hurjalla tavalla yrittäessään ajaa moottorikelkkallaan lumista rinnettä pitkin ylös. Osa päätyy jopa suoranaisesti vaarallisen näköisiin yilanteisiin, tyypillisesti kelkan pyöriessä rinteessä heitä kohti.