Teini rikkoi hämmentävän ennätyksen – keinui 36 tuntia putkeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronapandemian ja siihen liittyvien rajoitusten myötä monilla ihmisillä yllättäen ilmennyt entistä enemmän ylimääräistä aikaa. Jotkut ihmiset ovat käyttäneet kyseisen ajan yrittääkseen rikkoa toinen toistaan erikoisempia maailmanennätyksiä.

Uudessa-Seelannissa asuva 17-vuotias Patrick Cooper on noussut otsikoihin jokseenkin erikoisen tekonsa ansiosta. Hän kiikkui yhtäjaksoisesti keinussa 36 tunnin ajan. Stuff.co.nz-sivuston mukaan hän aloitti keinumisen kello 10:23 lauantaina ja lopetti sen kello 22:23 sunnuntaina.

Patrickin tavoitteena oli aloittaa tempaus yhdeksältä aamulla, mutta se viivästyi hänen nukuttua pommiin. Teini uskoo rikkoneensa maailmanennätyksen, sillä aikaisempaa yhtäjaksoisen keinumisen ennätystä pidellyt Aimee Pivot oli pysytellyt kiikussa 32 tunnin, kahden minuutin ja kolmen sekunnin ajan. Tempauksellaan rahaa paikalliselle sairaalalle kerännyt nuori on lähettänyt todisteet ennätyksen rikkomisesta Guinnessin ennätystenkirjan tuomaristolle.