Asiakirjat paljastavat Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioeron syyn

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden suurin julkkisuutinen koskee megapariskunta Kim Kardashianin ja Kanye Westin eroa. Los Angelesissa asuva Kim Kardashian toimitti avioeropaperit oikeuteen 22. helmikuuta. Varsinaista eropäivää ei ole ilmoitettu edes virallisissa asiakirjoissa.

Virallinen eropäivä tarkoittaa sitä päivämäärää, jolloin pariskunta on päättänyt jatkaa elämäänsä erillään. Se tullaan ilmoittamaan myöhemmin. Eroon ei liity kolmansia osapuolia tai ylimääräistä draamaa. Kim Kardashian ja Kanye West olivat yhdeksän vuotta yhdessä.

Daily Mailin mukaan pariskunta ei aio maksaa toisilleen elatusmaksuja, koska molempien taloudellinen tilanne on erinomainen. Ongelmat kärjistyivät, kun Kanye West ryhtyi ehdokkaaksi Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa. Heillä on neljä lasta, seitsemänvuotias North, viisivuotias Saint, kaksivuotias Chigago ja vuodenikäinen Psalm.