Charly Jordan pulahti alastomana uimaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen somekaunotar Charly Jordan on tehnyt viime aikoina todella kovaa nousua sosiaalisen median suosiossa, sillä hänellä on nykyisin jo 3,3 miljoonaa seuraajaa. Eikä ihme, sillä hänen rohkeat kuvansa ovat saaneet jättisuosion hänen alati kasvavan fanijoukkonsa keskuudessa. Viime aikoina useasti vartaloaan ylpeänä esitellyt kaunotar tekee sen taas.

Nyt Jordan on juhlistanut syntympäiväänsä pulahtamalla alastomana uimaan. Sadepäivänä kuvatulla videolla hän esittelee uimataitoaan lyhyesti kameralle, mutta alastomuus ei takuulla jää huomaamatta. Hän kertoo olevansa tyypillinen hippityttö, joka haluaa sateessa mennä alastomana uimaan. Samalla hän vihjasi uudesta projektista, joka esitellään lähiaikoina.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.