Marika Fingerroos kuvasi itseään someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes pari vuosikymmentä sitten kotimaisiin pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa hän julkaisee kuitenkin edelleen kuviaan ja videoitaan, jotka saavat usein varsinkin hänen miespuoliset seuraajansa innostumaan.

Tällä kertaa Marika poseeraa kuvassa, josta hän on jostain syystä rajannut yllättäen omat kasvonsa kokonaan pois. Näin ollen kuvassa päähuomion varastaa hänen muhkea etumuksensa, jota julkkiskaunotar muutenkin ylpeänä esittelee.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.