Täydellisen naisen ripsivärimainos ihmetyttää – näyttävätkö nämä aidoilta?

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja tuottaja Kyle Richards on tunnettu Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta, jonka vakiokalustoon perheenäiti on kuulunut jo vuosien ajan. Viime aikoina naisen muuttunutta ulkonäköä on ihmetelty sosiaalisessa mediassa, minkä vuoksi Richards päättikin viime syksynä kertoa käyneensä nenäleikkauksessa.

Nyt Kyle Richards on tehnyt Revlon-kosmetiikkajätin kanssa yhteistyön, joka monia on hämmästyttänyt sosiaalisessa mediassa. 52-vuotias nainen mainosti kuviensa avulla uutta Revlonin ripsiväriä, jonka ansiosta tähti kertoo saaneensa näyttävät ja todella pitkät ripset.

Kuvien perusteella moni on kuitenkin arvioinut, että tähdellä olisi joko irtoripsinauhat tai ripsipidennykset, joihin ripsiväriä on levitetty. Ripset eivät näytä luonnollisilta, minkä vuoksi moni onkin kritisoinut kuvaa. Tähti on kuitenkin vakuuttanut, että kuvassa nähdään pelkästään naisen omat luonnolliset ripset Revlonin ripsivärillä ehostettuna.