Kendall Jenner sporttisena – mainostaa nyt joogavaatemerkkiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja malli Kendall Jenner paljasti juuri Kardashianit-sarjan uuden tuotantokauden trailerissa potevansa vauvakuumetta. Tähti kertoi haluavansa perustaa perheen pian. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, että Jenner ei ole vielä ryhtynyt poikaystävänsä Devin Bookerin kanssa tuumasta toimeen.

Nyt Kendall Jenner esitteli uuden aloittamansa yhteistyön Alo Yoga -vaatemerkin kanssa. 25-vuotias ryhtyi brändilähettilääksi merkille, joka valmistaa lähinnä joogaan tarkoitettuja urheiluvaatteita. Julkaisemissaan kuvissa Kendall Jennerin yllä nähdään kaksiosainen asu ja huppari.

Kendall Jenner esittelee kuvissa hoikkaa mallivartaloaan poikkeuksellisen sporttisissa vaatteissa. Usein näyttävät muotiluomukset yllään poseeraava tähti nähdäänkin nyt urheilutopissa ja leggingseissä, jotka korostavat naisen kuuluisaa mallivartaloa.