Ashley Graham julkaisi näyttävän kuvasarjan someen – paljasta pintaa ja kuulumisia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ashley Graham tunnetaan näyttävänä mallikaunottarena, joka esittelee upeiden muotikuvien lomassa myös kaunistelematonta arkeaan sosiaalisessa mediassa. Pienen Isaac-pojan saatuaan nainen on päästänyt faninsa näkemään etenkin hänen taivaltaan tuoreena äitinä.

Nyt Ashley Graham päätti esitellä viimeaikaisia kuulumisiaan Instagram-kanavallaan näyttävän kuvasarjan avulla. Kuvien joukossa nähdään muun muassa 33-vuotias kaunotar alusvaatteissa, upeissa päivän asuissa sekä kivuliaan näköisen hieronnan päätteeksi.

Huippumalli Ashley Graham sai vuosi sitten esikoisensa ja kuvista päätellen Isaac-pojan syntymäpäiviäkin on viime aikoina päästy pienellä porukalla viettämään. Tähden 12,1 miljoonaa seuraajaa näyttävät olleen kovin tyytyväisiä jälleen kerran päästyään näkemään naisen viettämää arkea.