Nyt voit jutella lempilaulajasi kanssa! Artisti Areena on uudenlainen palvelu Suomessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mikäli olet aina haaveillut keskustelutuokiosta laulaja Jonne Aaronin kanssa, on se nyt mahdollista uuden palvelun välityksellä. Uusi kotimainen Artisti Areena -verkkopalvelu välittää artistien ja esiintyjien personoituja videotervehdyksiä ja fanipuheluita.

Palvelun kautta on mahdollista tilata toivotulla sisällöllä suosikkiartistin videotervehdys tai puhelu joko itselle, läheiselle tai ystävälle. Tilaus tulee tehdä seitsemän päivää ennen toivottua toimitusajankohtaa.

– On ollut todella mielenkiintoista kehittää palvelua yhdessä sisällöntuottajien ja teknisten osaajien kanssa. Olen innoissani saadessani tarjota kotimaisella osaamisella toteutetun palvelun, josta kuluttaja voi tällä tavoin hyötyä saadessaan tuottaa ikimuistoisen elämyksen itselleen tai läheiselleen, kertoo vuosia sitten palvelua ideoimaan ryhtynyt Tommi Liimatainen.

Tilaaminen tehdään ja maksetaan verkkopalvelussa. Raha palautuu, mikäli videoita tai puheluja ei pystytä tilaajan tai tekijän aikataulun tai toivotun sisällön vuoksi toimittamaan. Artisti Areenasta voi tilata videotervehdyksiä ja puheluita muun muassa seuraavilta artisteilta ja esiintyjiltä: Antti Railio, Katri Helena, Jonne Aaron, Päivi Lepistö, Kyösti Mäkimattila, JP Leppäluoto, Noora Louhimo, Pirkko Mannola, Doom Unit, Jenni Mustajärvi, Ville Liimatainen ja Ajomiehet.