Victoria’s Secret -enkeli sporttisena – esitteli kierrätetyistä muovipulloista tehtyä asua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eteläafrikkalainen Candice Swanepoel on tullut tunnetuksi etenkin Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Catwalkeilla ja lehtien palstoilla usein nähdyllä tähdellä on myös oma rantavaatemallistonsa Tropic of C, jonka tuotteita hän usein esittelee itse.

Tällä kerralla Candice Swanepoel poseeraa uudessa kuvassaan hieman sporttisemmassa asussa bikinien sijaan. 32-vuotiaalla mallikaunottarella on yllään pieni toppi ja tiukat shortsit, jotka istuvat naisen vartalolle erityisen hyvin.

Tropic of C -merkin tuotteiden kuvaillaan olevan luonnon ja naiskauneuden inspiroimia. Niiden valmistusprosessissa on myös kiinnitetty huomiota ekologisuuteen ja maapallon arvostamiseen sekä rakastamiseen. Swanepoelin yllä nähtävä asu on tehty kankaasta, jonka valmistusmateriaalina on käytetty kierrätettyjä muovipulloja.