Arnold Schwarzeneggerin poika on todellinen lihaskimppu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalifornian entisen kuvernööri ja toimintatähti Arnold Schwarzeneggerin 23-vuotias Joseph Baena -poika on kiinnostunut kehonrakentamisesta isänsä jalanjäljissä. Poika käy samalla kuntosalilla Kalifornian Venicellä kuin isänsä aikoinaan 1980-luvulla.

Lihaskuntoharjoittelu on tuottanut tulosta, sillä Joseph Baenan habitus on erinomainen. Neljä päivää sitten julkaistu kuva osoittaa, että Baena on käyttänyt koronaviruspandemian aikana tunnit hyödyksi Gold’s Gym -kuntosalilla. Hän on saanut oppinsa omalta isältään, joka osti pojan ensimmäiset kuntosalivarusteet hänelle 16-vuotislahjaksi.

Hän on näyttelijän entisen taloudenhoitajan synnyttämä. Salasuhteen tuloksena syntynyt jälkikasvun edustaja treenailee toisinaan myös isänsä kanssa. Seitsemän kertaa kehonrakentajien Mr. Olympia -tittelin voittanut Arnold Schwarzenegger on varmasti ylpeä jälkikasvustaan.