Povipommi Carmen Electra järisyttävissä poseerauksissa – osoitti olevansa ikinuori

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja malli Carmen Electra lukeutuu 1990-luvun tunnetutuimpiin seksisymboleihin. Tähti on nähty useita kertoja rohkeissa kuvissa esimerkiksi Playboyn sivuilla, minkä lisäksi nainen on nähty myös monissa elokuva- ja televisiosarjarooleissa vuosien varrella. Lienee perusteltua todeta, että Carmen oli kulta-aikoinaan miljoonien miesten päiväunien kohde.

Electra nähdään nyt somekuvissa, joissa kaunotar esittelee uskomattoman hyvin säilynyttä vartaloaan seuraajilleen. Kuvien perusteella kaunotar on syystäkin ylpeä pysyttyään kuin ikinuorena. Viimeistään nämä kuvat sen osoittavat.

48-vuotias Carmen Electra lanseerasi viime syksynä oman GOGO Skincare -nimeä kantavan ihonhoitosarjan, johon hän sai inspiraation koronaviruspandemian puhjettua. Carmen näyttää nykyisin paremmalta kuin koskaan, minkä vuoksi moni onkin janonnut naiselta vinkkejä kauneuden ja ihonhoidon suhteen. Vegaani ihonhoitosarja koostuu kolmesta tuotteesta, seerumista, silmänympärysvoiteesta sekä kosteusvoiteesta. Electran mukaan tuotteet auttavat käyttäjäänsä säilyttämään sileämmän, terveen ja hehkuvan ihon.