Sami Hedberg julkaisi lapsuuskuvan – oli kuin ilmetty Harry Potter!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen Suosituimpiin stand-up -koomikoihin lukeutuva Sami Hedberg täytti hiljattain 40 vuotta. Sen kunniaksi näyttelijä-koomikko intoutui muistelemaan sosiaalisessa mediassa hieman lapsuuttaan koulukuvan muodossa.

Sami Hedbergin Instagram-tilillään jakamassa kuvassa hänet nähdään viidesluokkalaisena vuonna 1992. Vahvasti ysärihenkisen kuvan tuleva koomikko toi monille mieleen hieman toisenlaisen hahmon. Pikku-Hedbergiä verrattiin erityisesti pyöreiden silmälasien ansiosta J.K. Rowlingin suosittujen kirjojen ja niihin perustuvien elokuvien päähenkilöön, Harry Potteriin.

Kuva on tähän mennessä kerännyt yli 14 tuhatta tykkäystä, ja kommenteissa muun muassa vitsailtiin, missä Potterilta tuttu salamanmuotoinen arpi oikein on. Hedberg oli suosittua velhopoikaa muistuttavan tyylinsä ansiosta selkeästi edelläkävijä. Ensimmäinen Harry Potter -kirja nimittäin julkaistiin vasta 1997.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Sami Hedberg (@samihedberg) jakama julkaisu