YouTube-tähti kysyi naispuolisilta superautojen omistajilta: ”Mitä teet työksesi?”

Autot Lifestyle Lux Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni ohikulkija saattaa pohtia nähdessään kadulla kalliin urheiluauton, että kuka auton omistaa ja miten hänellä on ollut varaa kyseiseen autoon. Nyt YouTube-tähti Supercar Blondie päätti selvittää, että mitä työtä kalliiden luksusautojen omistajat tekevät työkseen.

Tällä kerralla nainen päätti keskittyä vain naisiin ja selvittää miten naiset ovat onnistuneet tienaamaan itselleen sellaisen omaisuuden, että heillä on varaa ostaa kallis auto. Nainen haastattelee videolla Arabian Gazelles -klubin jäseniä. Arabian Gazelles on ensimmäinen täysin naisille suunnattu superautokerho Dubaissa.

Superautoiksi kutsutaan harvinaisia urheiluautoja, joiden suorituskyky on huippuluokkaa. Autoissa käytetään myös autovalmistajien uusinta tekniikkaa ja ne ovat todella hintavia menopelejä. Videolla nähtävät naiset ajavat satoja tuhansia maksavilla autoillaan ja kertovat olevansa muun muassa VIP-tilojen vastaanottovirkailijoita, toimitusjohtajia, asianajajia, pankkiireja ja muotisuunnittelijoita.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.