Blac Chynan uimapuvussa on todellakin säästetty kangasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianit-yhteyksistään tunnettu realitytähti Blac Chyna on keksinyt erikoisen tavan hankkia rahaa. Hän pyytää nykyisin faneiltaan satoja dollareita videochateista ja Instagramissa seuraamisesta. Blac Chynan kanssa on mahdollista päästä keskustelemaan FaceTimen välityksellä 950 dollarin hintaan.

Nyt muodokas kaunotar on pukeutunut sosiaalisen median päivityksensä kuvassa hyvin niukkaan uimapukuun, jonka alaosa peittää merkittävästi vähemmän kuin esimerkiksi biksujen alaosa normaalisti. Tällaisessa asussa myös mahdolliset rusketusraidat ovat omaa luokkaansa.

Kurvikkaan realitytähden elopaino on viime aikoina puhuttanut sosiaalisessa mediassa. Blac Chyna julkaisi Instagramissa valokuvan itsestään poseeraamassa Fashion Nova -vaatemerkin Curve-malliston asussa. Vaikka kehopositiivisuus on nykyisin kasvanut, ei se kuitenkaan poista ylipainon tutkittua vaarallisuutta ihmisen terveydelle. Ylipainon aiheuttamiin sairauksiin kuolee joka vuosi esimerkiksi Suomessa noin 6 000 ihmistä vuosittain. Ylipaino on siis tutkitusti erittäin vakava terveysriski.