Chrissy Teigen muisteli mennyttä Golden Globes -ylilyöntiään: ”Känniääliö”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Chrissy Teigen tunnettiin pitkään siitä, että hän julkaisi aina hauskoja twiiittejä julkisesti hänen humalaisista kommelluksistaan ja seuraavan päivän huonoista olotiloista. Tähti päätti kuitenkin muutama vuosi sitten raitistua huomatessaan, että hänellä on alkoholiongelma.

Chrissy Teigen julkaisi itsestään nyt legendaarisen kuvan, joka hänestä on otettu Golden Globes -gaalassa. Kuvassa tähti on selvästi humalassa ja liikuttuneessa tilassa. Naisen ilme oli monien mielestä niin huvittava, että kuva alkoi leviämään Twitterissä kulovalkean tavoin meeminä erilaisten kuvatekstien kera.

35-vuotias Chrissy Teigen on aina osannut nauraa omalla kustannuksellaan, minkä vuoksi hän päättikin nyt itse muistuttaa seuraajiaan kyseisestä hetkestä. ”Hyvää vuosipäivää tälle känniselle ääliölle”, Chrissy Teigen kommentoi omaa kuvaansa.