Supermalli yläosattomissa kotonaan – kuvattiin vieläpä someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien julkkisten tavoin myös malli ja ruokakirjailija Chrissy Teigen on nyt alkanut ottamaan haltuun suosittua TikTok-sovellusta. Nainen on jo aiemmin perustanut ruokakirjalleen oman tilin, jolla on tällä hetkellä seitsemän videota ja yli 7.000 seuraajaa. Taannoin hän perusti itselleen henkilökohtaisen sometilin Tiktokin.

Teigenin ensimmäisen videon sai 15 tunnissa lähes 900.000 katselukertaa ja kaunotar sai alle vuorokaudessa yli 155.000 seuraajaa. Instagramissa Chrissyllä on jo yli 34 miljoonaa seuraajaa, joille hän jakoi nyt kuvan itsestään yläosattomissa.

Yhdellä videollaan 35-vuotias Chrissy Teigen myös utelee seuraajiltaan neuvoja TikTokin käyttämisen suhteen. Naista kiinnostaa tietää etenkin se, että voiko hän julkaista kanavallaan videoita, joilla hän vain juttelee ilman minkäänlaista viraaliksi levinnyttä hittimusiikkia.