Ashley Roberts esitteli kotitreeninsä – tarvitaan vain jumppamatto ja valkoviiniä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paluun tehneen The Pussycat Dolls -tyttöbändin vaalea kaunotar Ashley Roberts on viime aikoina haalinut itselleen suuren fanijoukon sosiaalisessa mediassa. Robertsin hauskat tarinat, vaikuttavat tanssivideot sekä näyttävät bikinikuvat ovat onnistuneet pitämään ihmiset viihdytettyinä.

Ashley Roberts julkaisee Instagram-kanavallaan paljon näyttäviä asukuvia videoita, joissa hän esittelee treenejään. Tällä kerralla 39-vuotias tähti näytti seuraajilleen millaisen treenin hän yleensä tekee kotonaan viikonloppuisin.

Kepeällä videollaan Ashley Roberts alkaa tekemään kotitreeniään valkoisessa pienessä topissa ja pikkuhousuissa. Nainen on ottanut tarvikkeikseen treeniin vain jumppamaton, valkoviiniä ja viinilasin. ”Kyse on tasapainosta”, tähti kommentoi omaa videotaan, jossa hän tekee jumppaliikkeitään turkoosit korkokengät jalassaan.