Demi Lovato avautui kauhujen illastaan – huumediileri käytti hyväkseen ja jätti kuolemaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja näyttelijä Demi Lovato oli vaarassa kuolla kesäkuussa 2018. Tuolloin tähti otti yliannostuksen fentanyylillä jatkettua oksikodonia ja heroiiinia. Lovato kuitenkin selvisi, ja on nyt avautunut kokemuksistaan hänen omassa Dancing With the Devil -dokumenttisarjassaan.

Demi Lovaton dokumenttisarjan ensi-ilta on YouTubessa ensi viikolla. Tähti on kuitenkin jo nyt paljastanut tulevaan dokumenttiin liittyen haastatteluissaan yksityiskohtia hänen huumeidenkäytöstään. Nyt 28-vuotias tähti on kertonut myös illasta, jolloin hän kävi lähellä kuolemaa.

Demi Lovato on Daily Mail -sivuston mukaan paljastanut, että sinä iltana kun nainen otti yliannostuksen lähes kolme vuotta sitten, Lovaton suosima huumekauppias käytti häntä seksuaalisesti hyväkseen.

Mies oli myynyt tähdelle heroiinia ja hyväksikäyttänyt seksuaalisesti Lovatoa kun nainen oli ollut päihtynyt. Kun Demi Lovaton tila oli huonontunut, huumediileri oli jättänyt naisen yksin kuolemaan. Onneksi hänet ehdittiin kuitenkin lopulta löytämään ennen kuin olisi ollut liian myöhäistä.