Ilotulitteita räjäyteltiin jään sisällä – lumiukotkin saivat kyytiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mikäli erikokoisten ja erinäköisten räjähdysten katselu kiinnostaa, voi internet tarjota iloa pitkiksikin ajoiksi. Nyt viraalina on levinnyt video, jossa seurataan erilaisten ilotulitteiden räjäyttämistä jään ja lumen keskellä.

Ukrainalaisen tubettaja OddlyTuben tuoreella videolla räjähdyksiä päästään seuraamaan talvisissa tunnelmissa. Ilotulitteita on sijoitettu muun muassa jään sisään, lumirakennelmiin ja paksuun lumihankeen. Toisella OddlyTuben taannoisella videolla kyytiä saavat puolestaan lumiukot.

Jääpalikoiden ja lumiukkojen räjäyttely esitetään katsojille vielä hidastetussa muodossa niiden näyttävyyden takaamiseksi. OddlyTube kuitenkin varoittaa kokeilemasta videolla nähtäviä temppuja kotona tai missään muuallakaan. Muiden kuin ammattilaisten tekeminä ne voivat nimittäin johtaa vaarallisiinkin onnettomuuksiin.