Jakaisitko sinä suihkukuvasi someen? Izabel Goulart teki sen taas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart on tehnyt viime vuosien aikana kiitävää nousua muotimaailmassa ja hän onkin jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. 36-vuotiaalla kaunottarella on myös suuri seuraajajoukko sosiaalisessa mediassa, kun hänen upeita kuviaan janoavat yli 4,6 miljoonaa fania.

Tällä kertaa Izabel nähdään keikistelemässä suihkussa otoksessa, joka jatkaa hänen rohkeiden kuviensa sarjaa. Siinä hän esittelee pakaransa biksuissa ja tiedustelee samalla kuka muu kaipaa ulkosuihkuja ja kesää. Äskettäin hän julkaisi lähes vastaavan kuvan uimarannalta.

Izabel Goulart on aiemmin kertonut pitävänsä vartalostaan huolta kuin huippu-urheilija, mikä todella näkyy. Goulart on kertonut harrastavansa potkunyrkkeilyä, pilatesta, juoksemista ja painojen nostelua. Goulart ryhtyi ammattimallin uralle verrattain myöhään, mutta hän on ehtinyt silti saada hyvin jalansijaa.