Jethro Rostedt täytti 45 vuotta – teki naapurille kakkuyllätyksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Turkulainen kiinteistömoguli Jethro Rostedt otti taannoin itseään niskasta kiinni ja teki elämäntapamuutoksen. Hyvävointinen bisnesmies juhli äsken 45-vuotissyntymäpäiviään.

– Hyvää synttärii mulle. Me juhannuksen tienoilla alkuun ”laitetut” vauvat vietetään synttäreitä näin maaliskuussa ja sehän sopii mulle. En oo itse kakku-ihmisiä, joten aion ”yllättää” naapurin reippaalla kakutuksella, Jethro lupailee Instagramissa tunnettujen julkkisten onnitellessa miestä.

Suomalainen televisiopersoona ja kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt on kolmen lapsen isä. Aninkaisten Kiinteistövälityksen toimitusjohtaja nousi kuuluisuuteen kymmenen vuotta sitte Diili -televisio-ohjelmasta. Vaikka hän sijoittui kilpailussa kolmanneksi, on hän esiintynyt sen jälkeen lukuisissa suomalaisissa ohjelmaformaateissa.