Kim Kardashianin ja Kanye Westin erosta uutta tietoa – perheen puhui nyt suunsa puhtaaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi viime kuukausien puhutuimmista viihdeuutisista on ollut Kanye Westin ja Kim Kardashianin ero. Erosta huhuttiin pitkään ennen kuin media sai selville, että avioero on todella toteutumassa ja ero laitettu vireille. Kim Kardashian ei kuitenkaan ole itse kommentoinut vielä mitään avioeroon liittyen.

Nyt realitykaunottaren äiti ja manageri Kris Jenner on katkaissut hiljaisuuden ja kommentoinut avioeroa ensimmäistä kertaa. Kris Jenner ei osaa vielä tarkasti sanoa paljonko eroa käsitellään Kardashianit-sarjan uudella tuotantokaudella, koska jaksoja ei ole vielä leikattu niin pitkälle eikä Kris Jenner ole päässyt niitä näkemään.

Ero on ollut Kim Kardashianille ja Kanye Westille vaikea koska heillä on neljä yhteistä lasta ja todella julkinen elämä. Kris Jennerin mukaan Kim Kardashian tulee itse kommentoimaan eroa sen jälkeen kun hän on valmis kertomaan asiasta omilla ehdoillaan ja sanoillaan. Kris Jenner kommentoi People-sivuston mukaan, että tällä hetkellä Kim on kuitenkin päättänyt käsitellä asiaa vain perheen kesken.