Onnenpyörä-kilpailija lahjoitti koko jättipottinsa hyväntekeväisyyteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suuren suosion aikoinaan saanut Onnenpyörä-visailuohjelma pyörii yhä edelleen Yhdysvalloissa. Nyt eräs kilpailussa jättisumman voittanut on päättänyt lahjoittaa voittorahansa hyväntekeväisyyteen.

Onnenpyörään osallistunut Scott Kolbrenner voitti visailussa peräti 145 000 dollaria, eli noin 120 000 euroa. Heti voittonsa jälkeen hän ilmoitti, ettei aio pitää voittorahojaan itse. Sen sijaan hän kertoi lahjoittavansa rahat hyväntekeväisyyteen. Hän perusteli päätöstään käynnissä olevilla synkillä ajoilla ja sillä, että hänellä ja vaimollaan menee hyvin jo ilman voittorahojakin.

– Kun lähdin ohjelmaan, kerroin vaimolleni, että haluan antaa rahat hyvään tarkoitukseen, jos onnistun voittamaan. Katsotaan, jos voisimme auttaa muita ihmisiä, jotka eivät ole yhtä onnekkaita kuin me, Scott Kolbrenner kertoi Good Morning American haastattelussa.