Tänään se ratkeaa: Kumpi heistä voittaa Putouksen sketsihahmokilpailun?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu Putous-viihdeohjelma päätää tänään tuotantokautensa finaalilähetykseen, jossa selviää muun muassa kuka voittaa Vuoden sketsihahmo -kilpailun. Tittelistä kisailevat suomenruotsalainen discotanssija Folke Rundqvist ja Pönttö-koira. Jo nyt on selvää, että kolmanneksi sijoittui viikko sitten kilpailusta pudonnut Lapin Patja.

Illalla kello 19.30 alkavassa lähetyksessä mittelöivät siis keskenään kaksi suosituinta hahmoa. Folke on Uumajassa syntynyt 34-vuotias discotanssijan opettaja. Discotanssia elämäntyökseen tekevä Folke sai edellisessä jaksossa myös perheensä mukaan lähetykseen. Pönttö on agilityä haastava koira, joka himoitsee arkkivihollistensa oravien jahtaamista.

Tänä vuonna nähtiin myös hauska yllätyskäänne, kun Vuoden sketsihahmokilpailussa järjestettiin yllättäen jokerikierros. Siinä kilpailusta jo aiemmin pudonneet näyttelijät saivat tehtäväkseen rakentaa uudet hahmot. Niistä erityisesti Mikko Töyssyn tonttuhahmo nousi erityisesti lasten suosikiksi. Katso video jokerihahmoista artikkelin lopusta.