Ulostehäirikkö piinaa asukkaita Espoossa – tekee tarpeensa hissiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lukuisat lehdet ovat uutisoineet Espoon Suurpellon Klariksentien taloyhtiön asukkaita piinaavasta sarjakakkaajasta. Asukkaat ovat jättäneet asiasta lapun talon seinälle ja huoltoyhtiö sekä isännöitsijä on yrittänyt saada ikävien terveisten jättämistä loppumaan.

Helsingin Sanomien mukaan eräs talon asukkaista on löytänyt hissistä ulostetta neljä kertaa. Hissi on asukkaiden kertoman perusteella sotkettu yleensä aamun tai päivän aikana. Kyse ei kuitenkaan ole uudesta ilmiöstä, vaan ihmisten ulostetta täytyy siivota eri taloyhtiöiden yleisistä tiloista säännöllisen epäsäännöllisesti ympäri Suomea. Klariksentien talossa asuu perheitä ja eläkeläisiä.

– SARJAKAKKAAJA!!! Täällä asuu mm. vanhuksia ja ihmisiä lasten kanssa jotka TARVITSEE tätä hissiä! Voitko ihan oikeasti LOPETTAA! Olet sairas, lukee talon ilmoitustaululle jätetyssä lapussa.