Gigi Hadid ja Zayn Malik taas yhdessä? Bongattiin läheisissä tunnelmissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Zayn Maliki ja malli Gigi Hadid ovat seurustelleet on-off -suhteessa vuodesta 2015 saakka. Heidän kerrottiin eronneen vuosi sitten lopullisesti, mutta taannoin kaksikko vietti Zayn Malikin synttäreitä lempeissä tunnelmissa viime viikonlopun aikana.

Pitkään hiljaiseloa keskenään pitänyt pariskunta on jälleen läheisissä väleissä ja he kävelivät käsi kädessä paparazzien edessä. Lähipiiristä kerrotaan, että Gigi Hadid ja Zayn Malik ovat ainoastaan erittäin hyviä ystäviä, mutta heidän elekielensä oli romanttissävytteistä äsken New Yorkissa Zayn synttäri-illallisella. Gigi Hadid erosi marraskuussa pikasuhteestaan Tyler Cameroniin.

Zayn Malik juhli syntymäpäiviään Gigin ja hänen siskonsa Bella ja äiti Yolanda Hadidin kanssa. Myös laulaja Dua Lipa osallistui illalliselle. One Direction -poikabändistä soolouralle lähtenyt poppari Zayn Malik on keskittynyt viime vuoden aikana uuden musiikin tekemiseen. Gigi Hadid on puolestaan keskittynyt mallin uraansa. Lähipiiri kertoo Daily Mailille, että seurustelu olisi liian stressaavaa molemmille.