Nainen testasi Kendall Jennerin dieettiä ja treeniä – jaksoi vain yhden päivän

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja malli Kendall Jenner on tunnettu hänen hoikasta vartalostaan. Kendall Jenner osallistui taannoin siskonsa Kim Kardashianin Skims-yrityksen kuvauksiin, jossa hän pukeutui punaisiin hyvin niukkoihin bikineihin. Kuvissa Jennerin vartalo näytti lähes epätodellisen virheettömältä, minkä vuoksi kuvat saivat paljon huomiota osakseen.

Nyt YouTube-tähti Maiphammy päätti viihdyttää 1,4 miljoonaa kanavansa tilaajaa videolla, jossa hän yrittää päivän ajan elää kuin Kendall Jenner. Maiphammy olisi voinut jatkaa kokeiluaan viikon ajan, mutta hän ei halunnut tehdä sitä nähtyään treeni- ja ruokavaliosuunnitelmat, koska hän ei ole mikään oikea malli.

Maiphammy päätti kokeilla Kendall Jennerin dieettiä ja kuntosuunnitelmaa vain päivän ajan ja koki senkin jo hyvin rankaksi. Erityisesti nainen vihasi päivänsä aikana aerobista korkeasykkeistä treeniä, mutta Jennerin mukaan syöminen sai tubettajan kuitenkin yllättymään positiivisesti.