Demi Lovaton kohuttu dokumenttisarja julki – sai heti miljoonayleisön

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Demi Lovato on toipunut muutaman vuoden ajan yliannostuksesta. Hänet jouduttiin elvyttämään fentanyylin aiheuttaman elintoimintojen pysähtymisen jälkeen. Nyt Demi Lovato on kertonut kamppailustaan addiktion kanssa hänen uudessa Dancing with the Devil -dokumenttisarjassaan.

Dokumenttisarjan ensimmäiset osat on nyt julkaistu YouTubessa ja ne saivat ensimmäisten päivien aikana yli miljoona katselua. Sarjan toisessa osassa Demi Lovato kertoo yksityiskohtaisesti illasta, jolloin hän otti yliannostuksen. Kohutussa jaksossa nainen paljastaa myös miten hänen käyttämänsä huumediileri raiskasi hänet.

Dokumentissa kuullaan myös Demi Lovaton lähimpiä ystäviä, perheenjäseniä ja henkivartijaa koskettavissa haastatteluissa, joissa he kertovat miten he löysivät Demi Lovaton tiedottomassa tilassa elottoman näköisenä. Lovato kärsii edelleen yliannostusten aiheuttamien aivoinfarktien jälkeen näköhäiriöistä eikä saa niiden vuoksi esimerkiksi ajaa enää autolla.