Koronarokotetuille tarjotaan ilmaiset donitsit koko loppuvuodeksi

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronarokotteen saamisesta voi olla hyötyä monellakin tavalla. Sen lisäksi että rokote suojaa itseä ja läheisiä potentiaalisesti vaaralliselta taudilta, voi se myös oikeuttaa Yhdysvalloissa ilmaisiin donitseihin.

Donitsiketju Krispy Kreme on aloittanut kampanjan, jossa koronarokotteen saaneille tarjotaan ilmaisia herkkuja koko loppuvuodeksi. Asiakkaat voivat rokotekorttia kassalla esittelemällä lunastaa yhden ilmaisen kuorrutetun donitsin päivässä vuoden 2021 loppuun saakka. Tarjoukseen ei sisälly ostopakkoa.

Krisky Kremen mukaan yhtiö haluaa kannustaa ihmisiä kamppailemaan rokotteita ottamalla sen eteen, että koronakriisi saataisiin selätettyä mahdollisimman nopeasti. CNN-uutissivuston mukaan yhtiö tosin tarjoaa ilmaisen kuorrutetun donitsin ja kahvin maanantaisin 29. maaliskuuta ja 24. toukokuuta välisenä aikana myös niille, jotka eivät ota rokotetta.