Kekseliäät salakuljettajat jäivät kiinni – piilottivat arvoesineitä peruukkiensa alle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Salakuljettajilla on omat tapansa yrittää pitää huolen siitä, etteivät he jää kiinni teostaan tulleissa ja turvatarkastuksissa. Aina ovelimmatkaan keinot salakuljettaa esineitä eivät kuitenkaan mene läpi harjaantuneille viranomaisille.

Magroob Akbarali ja Zubair Hassan Rafiyutheen olivat poistumassa Intian Chennain kansainväliseltä lentoasemalta, kun heidät pysäytettiin poliisin toimesta. Viranomaisten epäilyksen olivat herättäneet miesten epätavalliset hiustyylit. Epäilykset osuivat oikeaan käytyä ilmi, että miehet olivat kiinnittäneet päälakeihinsa salakuljettamiseen tarkoitetut hiuslisäkkeet.

Akbarali ja Rafiyutheen olivat kätkeneet peruukkiensa alle useita paketillisia kultatahnaa, kultaesineitä ja käteistä rahaa. Kultaesineitä löydettiin myös salakuljettajien sukista ja peräaukoista. Takavarikoitujen esineiden yhteisarvo oli Daily Mail -lehden mukaan yli 320 000 euroa.