Koira pelasti kohtauksen saaneen omistajansa – pysäytti auton ja hankki apua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ottawassa erään talon turvakameraan tallentui tilanne, jossa koiraa kävelyttänyt nainen kaatui äkillisesti maahan. Naisen koira ei jäänyt toimettomaksi vaan alkoi nopeasti lähestymään oman henkensä uhalla ohi ajavia autoja menemällä keskelle tietä seisomaan.

Haley Moore oli saanut koiraa kävelyttäessään äkillisen kohtauksen, jonka syytä ei tiedetä. Nainen oli kesken kävelyn menettänyt tajunsa ja kaatunut maahan. Onneksi naisen mukana oli neuvokas koira Clover, joka onnistui pysäyttämään tiellä ajavan auton ja hankki nopeasti Haleylle apua.

Koiran pysäyttämä naapuri oli ollut ajamassa töihin kun hän huomasi Cloverin tiellä. Mies pysähtyi auttamaan Haleyta koiran haukkuessa kiivaasti vieressä. Clover tiesi selvästi omistajansa tarvitsevan apua, mutta ei pitänyt siitä, että vieras mies koski naista.

Mies soitti paikalle ambulanssin, jonka sisältä Haley heräsi täysin tietämättömänä siitä mitä oli tapahtunut. Tilanne oli ollut hänelle pelottava, mutta Haleyn mieltä on parantanut kuitenkin tieto siitä, että Clover-koira on aina hänen suojanaan.