Seiska: Kauniit ja rohkeat -tähti Ronn Moss mukana Suomen Big Brotherin julkkiskaudella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Big Brother Suomi -realitysarjan paljastettiin taannoin jatkuvan tänä keväänä julkkiskauden merkeissä. Toukokuun alussa ruutuihin palaavassa sarjassa Big Brother -taloa asuttavat siis tavisten sijaan jo valmiiksi julkisuudessa olevat tähdet ja mediapersoonat. Asukkaita ei ole vielä virallisesti paljastettu, mutta heistä on jo liikkunut runsaasti huhuja.

Nyt Seiska-lehti on uutisoinut, ettei Suomen Big Brotherin julkkiskaudella nähdä ainoastaan kotimaisia tähtiä. Lehden saamien tietojen mukaan taloon saapuisi myös suositussa Kauniit ja rohkeat -sarjassa vuodesta 1987 vuoteen 2012 saakka Ridge Forresteria esittänyt amerikkalaisnäyttelijä Ronn Moss. Kyseessä ei olisi suinkaan tähden ensimmäinen kerta Suomessa, sillä Moss on vieraillut maassamme useampaankin otteeseen.

Kauniiden ja rohkeiden lisäksi Ronn Moss on näytellyt muun muassa The Bay -sarjassa, Disneyn Bolt-animaatioelokuvassa ja kulttisuosikissa Hard Ticket to Hawaii. Big Brotherin tuleva kausi tulee kestämään kolmen kuukauden ajan vain kolme viikkoa, joten luvassa on tavanomaista hektisempi kausi. Myös kuvauspaikka on siirtynyt Kalasataman Redistä uuteen sijaintiin Helsingissä.