Jennifer Lopez ei pidä timanttisormustaan – yrittää yhä korjata suhteensa Alex Rodrigueziin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywoodin tunnetuimpiin latinotähtiin lukeutuva Jennifer Lopez teki vuoden vaihteessa uuden aluevaltauksen. Näyttelijä ja poptähti lanseerasi oman ihnohoitotuotteisiin keskittyvän tuotesarjan, joka kantaa nimeä JLO Beauty. Tämän lisäksi nainen suunnittelee myös omaa kenkämallistoa DSW-kenkäkaupalle.

Viime viikkojen aikana Jennifer Lopezin ja Alex Rodriguezin suhde on ollut paljon uutisotsikoissa. Useiden lähteiden mukaan kihlaparilla ei mene hyvin ja he ovat olleet jopa eron partaalla. Daily Mail -sivuston mukaan Lopez ja Rodriguez tekevät kuitenkin edelleen töitä sen eteen, että he saisivat suhteensa toimimaan.

Pariskunta on pyrkinyt viettämään nyt enemmän aikaa yhdessä korjatakseen liittonsa. 51-vuotias Jennifer Lopez on kuitenkin toistuvasti poseerannut oman kenkämallistonsa kuvauksissa ilman hänen näyttävää timanttisormustaan nimettömässään.