Miehet testasivat TikTokissa trendaavia leggingsejä – lupaavat takapuolen kohotuksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nuorten suosimassa TikTok-sovelluksessa moni trendi saa nykyään alkunsa. Sovellus voi yllättäen nostaa vanhan kappaleen uudelleen suosituksi, tehdä jostain meikkityylistä trendikkään tai saada ihmiset tanssimaan samalla tavalla. Viime viikkojen aikana sovellus on onnistunut tekemään eräistä leggingseistä todella suositut.

Nyt YouTube-videolla nähdään miten miehet reagoivat leggingseihin, jotka lupaavat nostaa pakarat uusiin korkeuksiin. Leggingsien muoto, leikkaus ja ompeleet tekevät yhdessä kankaan kuvion kanssa pakaroista entistä pyöreämmän näköiset ja antavat niille ikään kuin takapuolen kohotusleikkauksen.

Videolla nähdään miten muutama mies testaa kiinnostuneena leggingsejä, joista on noussut TikTokin ansiosta todella suositut nuorten naisten keskuudessa. Miehet toivovat saavansa maagisen mehukkaan takapuolen, ja videon perusteella leggingsit onnistuivat sellaisen useammille kokelaille tarjoamaankin.