Mandy Moore iloitsee töihin paluusta – äitiysloma kesti vain neljä viikkoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

This Is Us -hittisarjassa näytellyt laulaja Mandy Moore sai aviomiehensä Taylor Goldsmithin kanssa kuukausi sitten esikoisensa. Moore synnytti perheeseen terveen pikkuisen poikavauvan, jolle vanhemmat antoivat nimeksi August Harrison Goldsmith.

Mandy Moore on esitellyt Instagram-kanavallaan vauvantuoksuista arkea hänen 4,5 miljoonalle seuraajalleen. Nyt 36-vuotias tähti ilmoitti jo palanneensa töihin. This Is Us -sarjan uuden tuotantokauden jaksoja on alettu kuvaamaan, mistä Mandy Moore on hyvin innoissaan.

Mandy Moore kertoi iloitsevansa siitä, että hän pystyi jo nyt palaamaan rakastamansa työn pariin. Nainen kertoi, että töihin paluun mahdollisti myös se, että hänen aviomiehensä Taylor Goldsmith on hoitamassa poikaa ja viettää aikaa vauvan kanssa kuvauspaikalla Mandy Mooren ollessa kameran edessä.