Realitytähti Millie Mackintosh paljasti kauniin vartalonsa – arvostaa muutoksia ja arpia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitykaunotar Millie Mackintosh tuli aikoinaan tunnetuksi Made In Chelsea -ohjelmasta. Sarjan jälkeen tähti on jäänyt julkisuuteen työskentelemään muodin, kauneuden ja hyvinvoinnin parissa. Viime aikoina nainen on esitellyt sosiaalisessa mediassa lapsiperhearkeaan lähes yksivuotiaan tyttärensä kanssa.

Millie Mackintosh sai toukokuun alussa esikoistyttärensä, jolle hän antoi nimeksi Sienna. 31-vuotias tähti on kuluneen vuoden aikana ollut todella ihmeissään siitä mihin hänen vartalonsa on pystynyt ja miten paljon se on muuttunut vain 12 kuukauden kuluessa.

Millie Mackintosh on ollut erityisen ylpeä siitä, että hänen kehonsa on pystynyt ravitsemaan Siennaa ja pitämään samalla hänet hyvässä kunnossa. Tähti palautui synnytyksestä ja raskaudesta nopeasti, mistä hän tuntee ylpeyttä. Raskaus jätti jälkeensä pysyviä merkkejä ja arpia, mutta niitäkin Mackintosh on oppinut vuoden aikana arvostamaan.