Teini luuli tilanneensa halvan iPhonen – posti toikin puhelimen muotoisen pöydän

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkkokaupoista tilauksia tehdessä kannattaa olla tarkkana. Jos jokin normaalisti arvokas esine vaikuttaa liian halvalta, ei tuote todennäköisesti ole sitä mitä sen pitäisi olla. Eräs thaimaalainen nuorukainen sai oppia tämän kantapään kautta.

Thaimaalainen teini oli luullut kohdanneensa elämänsä tarjouksen löydettyään verkkokaupasta edullisen iPhone-puhelimen. Paketin saavuttua kotiovelle hän tajusin jonkin olevan pielessä, sillä se oli epäilyttävän isokokoinen. Todellisen iPhonen sijaan paketista paljastui älypuhelimen muotoinen kahvipöytä.

Teini on myöntänyt, että hänen olisi ehkä kannattanut lukea tuotetiedot tarkemmin ennen tilauksen tekemistä. Unilad-sivuston mukaan tiedossa ei ole, onko hän yrittänyt tehdä tuotteesta reklamaatiota. iPhonen muotoisille pöydille on mitä ilmeisimmin kysyntää, sillä esimerkiksi Etelä-Korelainen 10×10 -yhtoö lanseerasi taannoin samankaltaisen tuotteen.