Teini rakensi oman vuoristoradan kotinsa takapihalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huvipuistoihin pääsy saattaa tänä keväänä ja kesänä olla vaarassa pitkittyneen koronakriisin vuoksi. Eräs Yhdysvaltojen Georgiassa asuva teini päätti ruokkia huvipuistonälkäänsä ja kamppailla tylsistymistä vastaan rakentamalla ikioman vuoristoradan.

Ben Tolliday vietti kolme viikkoa rakentamalla kotinsa takapihalle vuoristorataa puupalkeista, PVC-putkesta, rakennusharkoista ja hiekkasäkeistä. Vaikka Ben oli varma työnsä laadusta, kertoo hän jännittäneensä 30 metriä pitkän rakennelman koeajamista. Hän toteaakin huutaneensa keuhkojensa kyllyydestä kokeillessaan vuoristorataansa ensi kertaa.

Vuoristorataa niin ikään kokeillut Benin äiti kertoo nauttineensa sen kyydistä, mutta myöntää haluavansa jo pihansa takaisin varsinkin rakennelman alla sijaitsevien kasvi-istutusten vuoksi. Ben on puolestaan WSB-TV -sivuston mukaan todennut haluavansa isona töihin vuoristorata-alalla. Teinin luomus herätti hämmästystä ja ihastusta sosiaalisessa mediassa hänen kuvattua siitä TikTok-videoita.

@s2ewcrazy

Video doesn’t do it justice… #backyardrollercoaster #s2ewcrazy #fyp

♬ original sound – Ben Tolliday

@s2ewcrazy

Reply to @kaileyparker64 Mom takes on the roller coaster! #part2 #mom #backyardrollercoaster #s2ewcrazy #fyp

♬ original sound – Ben Tolliday