90 Päivää morsiamena -sarjan Big Ed: ”Keskityn kotikaupungin nuoriin naisiin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

90 Päivää morsiamena -sarjassa esiintynyt Big Ed, eli Ed Brown, on Yhdysvaltojen San Diegosta kotoisin oleva pienikokoinen mies. Hän rakastui taannoin filippiiniläiseen Rosemarie Vega -nimiseen naiseen. Suhde ei toiminut.

Nyt Ed esiintyy 90 Day: The Single Life -spin offissa. Mies kertoo, että ei halua deittailla oman ikäisiä naisia. Sarjassa muun muassa paljastetaan, että 55-vuotias Ed tapailee 29-vuotiasta Liz-nimistä naista. Ed on kertonut hakevansa seuraa peräti kuudelta eri treffisivustolta ja ikähaarukka on 28–32-vuotiaat naiset.

Big Ed on laihduttanut 9,5 kiloa. Hän on parantanut fyysisen olemuksen lisäksi myös henkistä hyvinvointiaan. Valitettavasti Rosemarien ja Edin tapaaminen taannoin naisen kotimaassa Filippiineillä ei mennyt suunnitelmien mukaan ja pari päätti jatkaa elämäänsä omilla tahoillaan. Rose rakentaa parhaillaan kaksikerroksista kotia perheelleen, joten televisioesiintyminen kannatti.