Koiran karkaaminen yritettiin estää korkealla aidalla – seuraus yllätti myös isäntäperheen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joitakin lemmikkieläimiä eivät pysäytä niin ovet kuin aidatkaan. Tämä käy selväksi tuoreella viraalivideolla, jossa koira osoittaa pienestä koostaan huolimatta loikkaavansa helposti kotipihan ja naapuripihan erottavan aidan huipulle.

Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa asuva koiranomistaja kertoo Hank-koiransa kärsineen yksinäisyydestä omistajien lopetettua kotoa käsin työskentelyn. Niinpä sen seuraksi päätettiin hankkia 10 kuukauta vanha Will-koira. Will ja Hank tulivat heti hyvin toimeen.

Pian kävi selväksi että perheen kodin pihaan tarvittaisiin uusi aita, jotta koirat voisivat leikkiä vapaammin ulkona. Vanha verkkoaita korvattiin uudella, korkeammalla puisella versiolla. Hank kuitenkin päätti heti todistaa kykenevänsä hyppäämään helposti uuden aidan huipulle.