Malli Sommer Ray: ”Machine Gun Kelly petti minua Megan Foxin kanssa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodissa porisee valtaisa suhdesoppa liittyen Machine Gun Kellyn ja Meghan Foxin parisuhteeseen. Malli Sommer Ray on nyt kertonut haastattelussa, että seurusteli Machine Gun Kellyn, eli Colson Bakerin kanssa silloin, kun muusikkomies kiintyi Megan Foxiin.

– Deittailtiin Colsonin kanssa, mutta emme koskaan harrastaneet seksiä. Haluan miesten odottavan kolme kuukautta, jotta voin olla varma heidän olevan minulle hyviä. En tee asiasta numeroa, jos osoittautuu, että mies ei olekaan hyvä minulle. Colson ei läpäissyt testiä, 24-vuotias malli kertoo.

Parin salasuhde alkoi kuvausten aikana ja Sommer Ray oli vielä tällöin kuvioissa mukana. Hänet kuitenkin maalitettiin myöhemmin sosiaalisessa mediassa, kun ei katsonut ihastumisen vakavoitumista ja haki tavaransa pois Machine Gun kellyn kodista. Machine Gun Kelly valitti julkisesti, että nainen teki sen hänen syntymäpäivänään.